Uw meubelspecialist in maatwerk Altijd de laagste prijs Bezoek onze MEGA winkels Gratis, bliksemsnelle levering Betaal gemakkelijk in termijnen 

WIJ ZIJN EERSTE EN TWEEDE PINKSTERDAG GEOPEND 19+20 MEI 2024

Ruilen en retourneren

Je kunt je bestelde product(en) binnen 14 dagen zonder opgave van reden retourneren. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds dat jij je bestelling hebt ontvangen, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

 

 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. je heeft na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Maxicomfy B.V. geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via sales@maxicomfy.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren

Voordat je een product retourneert, vragen wij je deze bij ons eerst aan te melden. je kunt je retourmelding mailen naar ons: sales@maxicomfy.nl

 

Nadat je een retour hebt aangemeld, krijgt je van ons de retourinstructies.

 

Heb je een pakket ontvangen waarvan de gehele inhoud of een deel ervan beschadigd is? In dit geval kunt je contact met ons opnemen via sales@maxicomfy.nl om de order te retourneren of de kapotte of ontbrekende onderdelen te vervangen.

 

 

 

Ruilen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je een artikel wilt ruilen omdat deze bijvoorbeeld transportschade heeft opgelopen, stuur ons dan een e-mail op sales@maxicomfy.nl.

 

 

 

Voorwaarden en uitzonderingen bij het retourneren

• Verzilverde cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. Producten die je zelf specificeert en op maat gemaakt worden kunnen niet worden geretourneerd.

• Dekbedden en matrassen die uit de verpakking zijn kunnen niet worden geretourneerd i.v.m. hygiëne.

• Extra diensten die wij verlenen zijn uitgezonderd, dit zijn bijvoorbeeld de bezorgkosten en montagekosten.

• Bij betalingen met cadeaubonnen zal het bedrag dat met een cadeaubon is betaald ook als cadeaubon worden teruggegeven.

• Als je het product al gebruikt hebt maar het toch niet aan je wensen voldoet geven wij nog steeds de 14 dagen bedenktijd.

• Bij zichtbare gebruikssporen, het missen van onderdelen of een kapotte of ontbrekende verpakking wordt het artikel niet retour genomen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via sales@maxicomfy.nl voor verdere vragen over terugbetalingen en retouren.