Over ons

Maxicomfy B.V. is dé specialist als het gaat om woonmeubelen en -decoratie. Samen met ons ervaren en toegewijde team streven wij ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Maxicomfy is meer dan enkel een winkel voor meubels. Onze naam staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Onze specialisten zijn continue bezig om de meest luxueuze en kwalitatieve meubels te selecteren voor u; of het nu gaat om een hoekbank, een boxspring, of een ander schitterend woonartikel. Wij zijn er voor u en streven ernaar u te helpen bij het maken van de juiste keuze.


  •  

MAXICOMFY
in een notendop

MAXICOMFY is al jaren een toonaangevende woonwinkel in de omgeving van de randstad. We zijn specialisten als het gaat om luxe woonmeubelen en decoraties. We hebben beschikking over een zeer ervaren en toegewijd team. Op die manier kunnen wij u altijd en waar u maar wilt gedegen en betrouwbaar advies geven. Of het nu gaat over banken, bedden of juist een bepaalde style in uw woning; onze experts adviseren u graag en begeleiden u door onze showrooms.

Maxicomfy werkt aan de hand van twee belangrijke pijlers. Kwaliteit & duurzaamheid. Daarom zijn onze specialisten continu bezig om de meest luxe en kwalitatieve meubels te selecteren. Zo kunnen wij u alleen het beste bieden!

Exclusive Living

Bij MAXICOMFY bieden wij een groot assortiment aan met verschillende prachtige collecties. Dit doen we omdat we vinden dat ieder persoon een ruime keuzemogelijkheid hoort te hebben. Een huis betekent veel, zeker in de huidige tijd; dit weten we bij Maxicomfy als geen ander. Daarom vinden wij het belangrijk om alleen de beste kwaliteit aan te bieden aan onze klanten met een ruime keuze mogelijkheid.
Bent u op zoek naar een bepaalde style? Geen zorgen. Onze showrooms zijn ingericht aan de hand van verschillende populaire woonstijlen. Industrieel, landelijk, Scandinavische of juist klassiek.

Wilt u uw woonkamer een luxe uitstraling geven? Bekijk onze prachtige accessoires. Van spiegels, bijzettafels, wandkasten, kussen tot kaarsen.

Premium service

Doordat onze producten vrijwel altijd allemaal op voorraad zijn kunnen wij uw bankstel, bed of ander meubel binnen no-time bij u bezorgen en uitpakken.

Hulp nodig van één van onze interieur experts? Geen probleem. Wij geven u graag advies in één van onze showrooms. U kunt telefonisch een afspraak maken bij een showroom van Maxicomfy in de buurt zodat onze adviseur advies op maat kan leveren.

U bent van harte welkom. De koffie en thee staan al klaar!