Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden.

Wij hebben onze eigen bezorgdienst voor Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleine) artikelen met de pakketdienst. Afhankelijk van het type artikel waarvoor wij bezorgd kosten vragen wordt bepaald nadat het artikel in het winkelmandje ligt en verder gaat naar het betaalproces. Bij het betaalproces zullen de bezorg opties staan waar uit u kunt kiezen.

Wat kun je verwachten van onze eigen bezorgdienst:

Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. Wij controleren artikelen samen met de klant en zullen vertrekken zodra u tevreden bent.

Levering:

Artikelen worden tot drie-hoog met de trap geleverd.
Artikelen die met een lift geleverd kunnen worden, kunnen wij leveren tot de hoogste etage, mits het artikel in de lift past.
Montagekosten kunt u aanvinken tijdens uw bestelling. Mocht u tijdens uw bestelling niet gekozen hebben voor de montage kosten maar deze wel nodig hebben, dan kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor. op het hoofdkantoor zullen zij aan de bezorgers doorgeven dat de montage tijdens de levering plaats moet vinden. De kosten van de montage kosten kunt u dan betalen wanneer de bezorgers uw aankopen hebben uitgepakt en neergezet.

Extra:

Restafval nemen wij niet mee terug

Afhalen

Voor het afhalen van artikelen heeft u 8 dagen de tijd. Hierna zullen er opslagkosten in rekening gebracht worden van € 12,- per dag. Deze opslagkosten kunt u op de dag van afhalen voldoen.

*Met uitzondering van de Waddeneilanden en een aantal postcodegebieden in België.