iProteqt 3-jaar vlek-en-constructie garantie voor banken

75

75

Wil je langer genieten van je bank en de beste kwaliteit behouden? Ontdek dan iProteqt 3-jaar vlek-en-constructie garantie voor banken! Deze verzorgingsset biedt een oplossing bij veel problemen die normaal gesproken niet onder de standaard garantie vallen zoals vlekken.

Of kom langs in een van onze vestigingen

Koop nu en betaal in termijnen met in3 of Spraypay
EAN: 6658125064342 SKU 0643401 Category

Beschrijving

Wil je langer genieten van je bank en de beste kwaliteit behouden? Ontdek dan iProteqt 3-jaar vlek-en-constructie garantie voor banken! Deze verzorgingsset biedt een oplossing bij veel problemen die normaal gesproken niet onder de standaard garantie vallen zoals vlekken.

Iedereen wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van zijn of haar bank. Daarom bieden wij de iProteqt verzorgings-set aan met drie jaar vlekkenservice. Dit is een unieke, aanvullende service voor een 3-zitsbank gemaakt van textiel. De iProteqt verzorgings-set biedt namelijk een oplossing bij problemen die normaal gesproken niet onder de standaard garantie vallen zoals vlekken.

Inhoud
De iProteqt Vlekkenservice is een complete verzorgings-set waarmee je zelf snel en gemakkelijk jouw bank kan beschermen en verzorgen. De Anti-Vlekgarantie set bestaat uit een textiel beschermer en een textiel reiniger gespecialiseerd in het beschermen en reinigen van je bank tegen vet, water, olie en andere vlekkenmakers. De textiel beschermer beschermt het textiel en maakt de stoffen onzichtbaar vlek werend en waterafstotend. De reiniger reinigt en verwijdert smeerplekken, vette aanslag en voedselvlekken.

Gebruiksaanwijzing
Spuit na aankoop je nieuwe bank in met de beschermer. Houd de spuitbus rechtop op 20-30 cm afstand. Doe dit in een goed ventilerende ruimte, bij voorkeur buiten. Spuit de bank in gelijkmatige banen in. De droogtijd bedraagt ongeveer 12 uur. Gebruik voor optimaal resultaat de beschermer jaarlijks.

Zitten er toch nog hardnekkige vlekken in de bank? Dan gebruik je de reiniger. Spuit het oppervlak of de vlek in. De cleaner is licht schuimend. Wrijf de vlek in met de bijgeleverde reinigingswand. Laat de reiniger intrekken en neem het meubel daarna af met een schone doek of de bijgeleverde doek. Indien de vlek toch nog niet helemaal verdwenen is, kan de behandeling gewoon herhaald worden.

Service
De onderhoudsset biedt dus enorm veel voordelen. Ontstaan er ondanks het gebruik van de 3 Jaar Vlekgarantie Textiel toch vlekken of andere problemen met de bank? Dan komt er kosteloos een professionele meubelspecialist bij je langs om het probleem te verhelpen. Let op!Bij klachten moet aantoonbaar zijn dat de onderhoudsset bij Maxicomfy is gekocht om in aanmerking te komen voor een oplossing. 

De set kan niet geretourneerd worden. 

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iProteqt 3-jaar vlek-en-constructie garantie voor banken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *