iProteqt 3-jaar vlek-en-constructie garantie voor stoelen en fauteuils

30

30

Met het verzorgingspakket iProteqt 3 jaar vlek-en-constructie garantie beschermd u  één fauteuil of twee eetkamerstoelen.

Hulp nodig?

Of kom langs in een van onze vestigingen

Koop nu en betaal in termijnen met in3 of Spraypay
EAN: 9932133479457 SKU 4794501 Category

Beschrijving

Met het verzorgingspakket iProteqt 3-jaar vlek-en-constructie garantie voor stoelen en fauteuils beschermd u  één fauteuil of twee eetkamerstoelen.

Bescherm je mooie zitmeubels met de iProteqt 3-jaar vlek-en-constructie garantie impregneerspray voor stoelen en fauteuils.

Iedereen wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van zijn/haar nieuwe meubelen en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom biedt iProteqt nu de kans om nog langer te genieten van zitmeubelen. Van prachtige banken tot aan mooie eetkamerstoelen. En uiteraard vergeten wij de fauteuil niet !

Let op! Maak jij gebruik van deze service? Dan vervalt het retourrecht wel, aangezien het product dan behandeld is. Op het moment van inspuiten, gaat de garantie in!

Wat houdt deze garantie dan precies in?

iProteqt is een extra service die Maxicomfy aanbiedt aan haar klanten. Met deze service ontvangt de klant 3 jaar garantie op vlek- en constructie. Bij aanschaf ontvangt u een verzorgingspakket, waarmee u uw meubel in sprayt voordat u hem gebruikt, zodat u er na de tijd extra van kunt genieten! De behandeling zorgt ervoor dat er een extra laagje over de vezel van de stof komt waarmee het afgesloten wordt van vuil en vlekken, hierdoor veeg je de vlekken gemakkelijk van het meubel. Klinkt handig he? Dat is het ook zeker! Mocht er toch een vlek ontstaan, dan zit er in het verzorgingspakket een extra flesje meegeleverd, die de vlek er zo uit haalt.

Hoe heet het pakket dat ik nodig heb? 

Voor de fauteuils en eetkamerstoelen hebben wij 1 pakket, genaamd de

iProteqt 3 jaar vlek-en constructie garantie – Fauteuils en eetkamerstoelen

Met een iProteqt verzorgingsset kan je één fauteuil behandelen of twee eetkamerstoelen. Zorg ervoor dat je het pakket direct mee-besteld met de nieuwe meubels, omdat de meubels vóór gebruikt behandeld moeten zijn, om aanspraak te maken op de garantie.  

Gebruiksaanwijzing impregneerspray

Er zitten 2 sprays in het doosje, de textielbescherming en de reiniger.

Voor het impregneren van de fauteuils/eetkamerstoel heeft u de textielspray nodig.

Spray de gehele fauteuil/eetkamerstoel in, let hierbij vooral goed op de handvaten, het zitgedeelte en de rugleuning. Zorg voor een goed geventileerde ruimte, zet eventueel een raam open en spray vanaf 20 cm op het textiel.  Spray het meubel in lange banen in en zorg ervoor dat u geen plekjes over slaat.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iProteqt 3-jaar vlek-en-constructie garantie voor stoelen en fauteuils” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *