Uw meubelspecialist in maatwerk Altijd de laagste prijs 8 mega woonwinkels Gratis, bliksemsnelle levering Betaal achteraf of in termijnen 

Uw meubelspecialist in maatwerk Altijd de laagste prijs 8 mega woonwinkels Gratis, bliksemsnelle levering Betaal achteraf of in termijnen 

Over ons

Maxicomfy B.V. is dé specialist als het gaat om woonmeubelen en -decoratie. Maxicomfy is meer dan enkel een winkel voor meubels. Onze naam staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Samen met ons ervaren en toegewijde team streven wij ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onze specialisten zijn continue bezig om de meest luxueuze en kwalitatieve meubels te selecteren voor u; of het nu gaat om een hoekbank, een boxspring, of een ander schitterend woonartikel. Wij zijn er voor u en streven ernaar u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

MAXICOMFY in een notendop

MAXICOMFY is al jaren een toonaangevende woonwinkel in de omgeving van de randstad. We zijn specialisten als het gaat om luxe woonmeubelen en decoraties. We hebben beschikking over een zeer ervaren en toegewijd team. Op die manier kunnen wij u altijd en waar u maar wilt gedegen en betrouwbaar advies geven. Of het nu gaat over banken, bedden of juist een bepaalde style in uw woning; onze experts adviseren u graag en begeleiden u door onze showrooms.

Bijna al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor we jouw bank, bed of ander meubelstuk in een mum van tijd kunnen bezorgen en uitpakken.

Heb je advies nodig van een van onze interieurexperts? Geen zorgen, we helpen je graag. Maak eenvoudig telefonisch een afspraak in een Maxicomfy-showroom bij jou in de buurt, zodat onze adviseur je persoonlijk en op maat kan adviseren.

Je bent van harte welkom, de koffie en thee staan al voor je klaar!

Ontketen jouw innerlijke interieurstylist!

Ontdek hier een voorproefje van ons uitgebreide meubelassortiment, zorgvuldig samengesteld om aan uiteenlopende woonstijlen en behoeften te voldoen. Of je nu houdt van klassieke elegantie of moderne ontwerpen, bij Maxicomfy vind je een breed scala aan stijlvolle meubelstukken die zowel comfort als functionaliteit combineren. Bezoek een van onze showrooms voor inspiratie en persoonlijk advies op maat!

Premium service

Onze toegewijde klantenservice staat klaar om uw meubelervaring naar een hoger niveau te tillen.

Vakmanschap

Ontdek het ongeëvenaarde vakmanschap, waar ambacht en precisie samenkomen.

Bliksemsnelle levering

Vrijwel al onze producten zijn direct uit voorraad razendsnel leverbaar.

Halfweg
Amsterdam
Utrecht
Beverwijk
Rotterdam
Breda
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
Close filters
Products Search
Products Price Filter